Vítejte na novém eshopu moderní-vlasy.cz!😍 Objednejte si do 10:00 a objednávku pošleme ještě stejný den, tak aby zboží bylo druhý den u Vás!😎 Nezapomeňte se registrovat pro získání lepších cen, akcí a věrnostního klubu!🛍️

Věrnostní klub: Jak vám může ušetřit peníze při každém nákupu

Věrnostní klub: Jak vám může ušetřit peníze při každém nákupu

Rádi bychom vás pozvali do našeho nového věrnostního klubu, kde vám nabízíme exkluzivní slevy za pravidelné nákupy. Pokud se rozhodnete stát naším věrným zákazníkem, budete odměňováni pokaždé, když u nás nakoupíte. Ať už jste fanouškem kosmetiky, módních doplňků nebo jiných našich produktů, každá objednávka se počítá!

Jaké výhody můžete očekávat?

Členství ve věrnostním klubu přináší několik úrovní slev v závislosti na hodnotě vaší objednávky:

  • Sleva 2 %: Na každou objednávku, která přesáhne 1 500 Kč.
  • Sleva 4 %: Na každou objednávku, která přesáhne 3 000 Kč.
  • Sleva 6 %: Na každou objednávku, která přesáhne 4 500 Kč.

Proč se stát členem věrnostního klubu?

1. Získejte více za své peníze
Jeden z hlavních důvodů, proč se přidat do našeho věrnostního programu, je jednoduchý: čím více nakupujete, tím více šetříte. Slevy se automaticky aplikují na základě hodnoty vaší objednávky, takže nemusíte zadávat žádné slevové kódy ani se o nic starat. Stačí jen nakoupit, a vaše sleva se automaticky odečte.

2. Ušetřete na svých oblíbených produktech
Ať už si pravidelně doplňujete zásoby kosmetiky nebo si pořizujete nové produkty, věrnostní klub vám umožní ušetřit při každém nákupu. Navíc se slevy týkají všech produktů v našem e-shopu, takže vždy najdete něco, co vám udělá radost.

3. Jednoduchý a rychlý proces
Připojení do našeho věrnostního programu je snadné a zabere jen pár minut. Stačí se zaregistrovat na našem e-shopu a při každém nákupu nad stanovenou částku získáte automaticky slevu. Není třeba se zabývat složitými pravidly ani podmínkami – vše je jednoduché a transparentní.

Jak funguje náš věrnostní klub?

Po registraci do věrnostního klubu můžete ihned začít sbírat slevy. Při nákupu se sleva automaticky odečte z celkové částky, jakmile překročíte určitou hranici:

  • Při nákupu nad 1 500 Kč získáte slevu 2 %.
  • Při nákupu nad 3 000 Kč získáte slevu 4 %.
  • Při nákupu nad 4 500 Kč získáte slevu 6 %.

Jak se registrovat?

Registrace do věrnostního klubu je jednoduchá. Stačí se přihlásit na našem e-shopu a vyplnit krátký registrační formulář. Jakmile budete členem klubu, všechny výhody vám budou automaticky přiděleny při každém nákupu.

Bonus: Čím více nakupujete, tím více šetříte!

Nezapomeňte, že každá objednávka vám přináší další výhody. Čím více u nás nakupujete, tím větší slevu získáváte. Připojte se ještě dnes a začněte využívat všechny výhody, které vám náš věrnostní klub nabízí!

Získejte více za méně

Náš věrnostní klub je ideální způsob, jak si dopřát své oblíbené produkty a zároveň ušetřit. Členství vám přináší slevy na každou objednávku a vše je automatizované a jednoduché. Připojte se k nám dnes a začněte šetřit při každém nákupu!

Diskuze (0)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: