Vítejte na novém eshopu moderní-vlasy.cz!😍 Objednejte si do 10:00 a objednávku pošleme ještě stejný den, tak aby zboží bylo druhý den u Vás!😎 Nezapomeňte se registrovat pro získání lepších cen, akcí a věrnostního klubu!🛍️

Vzpruha pro vaše zničené vlasy - nová řada Argent Glowin Effect

Pokud vás trápí poškozené a lámavé vlasy, doporučujeme nové hloubkové ošetření laminací s řadou profesionální kosmetiky Argent Glowin Effect. Každý produkt v sobě ukrývá naprosto jedinečnou inovativní recepturu s technologií B3-PLEX - převratný kadeřnický fenomén v boji za záchranu poničených vlasů. Jedná se o bohatý komplex rostlinných bílkovin, který pomáhá předcházet poškození a zaceluje vlasy a navrací jim přirozený stav. Řada je navíc také bohacená o přírodní účinné látky, které tvoří dokonalou souhru pro vlasy bez života. A jak tato laminační kúra funguje? Není to žádná povrchní záležitost! Působí totiž zevnitř vlasu (od kořínků až po konečky) a zároveň vytváří tenký ochranný film, který vlasy zpevňuje. Výsledek? Hladké, lesklé, jemné a hydratované vlasy.

A na jaké aktivní složky se vaše vlasy mohou těšit? Hlavní roli zde hraje již zmíněný B3-PLEX, jenž zabraňuje poškození a regeneruje  a vlasům jejich přirozený stav, je také účinný při chemickém ošetření. Dalším aktérem je CERAMID A2 - lipidová molekula, která vyživuje aminokyseliny ve vlasech a obnovuje jejich přirozený vzhled, při aplikaci na povrch vlasů dokáže obnovit jejich strukturu, lesk a hebkost. KERAVIS je komplex rostlinných bílkovin, která proniká do stonku vlasů a zvyšuje jejich hydrataci a plasticitu, obaluje jej, aby posílil a doplnil kutikulu a poskytuje hydratační/výživný a posilující účinek. Nesmíme zapomenout také na hrdinu v podobě SEMÍNEK MORINGY, která jsou v kosmetice ceněna zejména pro své zvláčňující, antioxidační a hydratační vlastnosti, zatímco OLEJ ZE SLADKÝCH MANDLÍ je bohatý na vitamin E, B, minerální soli, aminokyseliny, nasycené i polynenasycené tuky a dokáže obnovit správnou buněčnou rovnováhu a výživu vlasů, bojuje proti buněčnému stárnutí tím, že obnovuje strukturu vlasů. Také zabraňuje tvorbě lupů a bojuje proti krepatění. LNĚNÁ SEMÍNKA poskytují hloubkovou výživu, bojují proti roztřepeným konečkům a regenerují vlasy a KAMÉLIE vlasům dodává hebkost, hedvábnost a lesk, čistí pokožku hlavy a vlasy jsou hladké, silné a lesklé. Třešničkou na dortu je fakt, že složení je bez SLES a SLS!

Abychom nezapomněli na to nejdůležitější - řada sestává z ŠAMPONU, který vlasům dodává hydrataci a pevnost, MASKY pro okamžité zlepšení kvality vlasů a BEZOPLACHOVÉHO SPREJE, který prostupuje celým vlasovým vláknem a vytváří na něm tenký ochranný film zabraňující pronikání volných vlasových radikálů do vlasového vlákna. Snižuje lámavost vlasů a zabraňuje roztřepení konečků. Vlasy jsou hebké, přirozeně lesklé, plné vitality. Pro nejlepší výsledek doporučujeme zakoupit celou řadu - vaše vlasy vám budou nesmírně vděčné.

Diskuze (0)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: