Vítejte na novém eshopu moderní-vlasy.cz!😍 Objednejte si do 10:00 a objednávku pošleme ještě stejný den, tak aby zboží bylo druhý den u Vás!😎 Nezapomeňte se registrovat pro získání lepších cen, akcí a věrnostního klubu!🛍️

Žhavý trend v kadeřnickém světě - laminace vlasů

Trend, který ovládl kadeřnický svět. Ano, uhodli jste správně, jedná se o laminaci! Je to ošetření, které posiluje a chrání vlasové vlákno, vlasy jsou po něm zdravé, lesklé, poddajné a se zrcadlovým efektem. Spočívá v pokrytí vlasů velmi tenkou vrstvou laminátu (ochranné látky), který vytváří ochranný film na každém jednom pramínku vlasů. Tato procedura je vhodná pro všechny typy vlasů, zejména pak pro krepaté, poškozené a suché vlasy kterým chybí hydratace a lesk.

Výhody laminace vlasů:

  • Vlasy po laminační kúře získají nádherný lesk a jsou na dokonale hladké.
  • Laminace chrání vlasy před vnějšími vlivy, jako je slunce, znečištění, teplo ze stylingových nástrojů i před všemožnými chemickými procedurami.
  • U barvených vlasů může laminace pomoci déle uchovat intenzitu barvy.
  • Laminace pomáhá zkrotit krepaté a neposedné vlasy.

Postup:

1. Vlasy umyjeme, a tak je zbavíme nečistot a mastnoty.

2. Na vlasy aplikujeme speciální produkt, který obsahuje výživné složky a proteiny.

3. Necháme působit po určitou dobu (často i za pomoci tepla), aby se účinné látky dobře vstřebaly do vlasů.

4. Nakonec opláchneme a vlasy upravíme dle našich potřeb a přání.

Výsledky laminace obvykle vydrží 4 až 6 týdnů - závisí to na typu vlasů a použitých přípravcích. Po této době můžeme proceduru opakovat, aby se efekt udržel.Laminace vlasů je čím dál oblíbenější kúrou, protože dodává vlasům krásný a zdravý vzhled bez nutnosti invazivních chemických procedur. Je to ideální volba pro všechny, kteří chtějí vylepšit vzhled svých vlasů a ochránit je před poškozením.

PS: Pokud sháníte opravdu kvalitní profesionální přípravky pro laminaci vlasů, podívejte se na zbrusu novou řadu od Black Professional s názvem ARGENT.

Diskuze (0)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: